Блогер: “Нестор Шуфрич третій день ходить блідий, з великими очима, повними жаху і болю. Боюся, що днями він сам залізе в сміттєвий бак…”

Український блогер Олена Підгірна пише у себе в Facebook, головною новиною останніх днів стали санкції, які президент Володимир Зеленський рясно наклав на клан Медведчуків. В результаті під санкціями виявилися магазини, телеканали, літаки і навіть шматочок якоїсь важливої ​​труби.

Настільки важливою, що нардеп «ОПЗЖ» Нестор Шуфрич третій день ходить блідий, з великими очима, повними жаху і болю. Звідси є побоювання, що днями він сам залізе в сміттєвий бак і попросить звідти дати йому по обличчю, як уже було в Одесі, і політичного притулку.

Блогер зазначає, між тим санкції РНБО стали стимулом для того, щоб у полку жінок в українській політиці прибуло. Лютий став місяцем жінок, які йдуть в політику. Слідом за Марусею Звіробій і Юлією Кузьменко в народні депутати записалася Ірма Крат.

А дружина Віктора Медведчука і за сумісництвом теледіва Оксана Марченко навіть з мечем до нас йде. Обіцяє ворогів вбити, всіх годувати і дешеві тарифи. Загалом – нічого нового, все за сценарієм.

«Я вам даю ідею – робіть тоталізатор. Бо битва гарпій в парламенті обіцяє бути видовищною, а на наступних виборах в президенти підуть дві кандидатки – Юлія Тимошенко і Оксана Марченко. Нудно не буде », – написала блогер.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *