Микола Вересень “загнав” проросійського Вілкула туди, де йому місце – у велику “дірку”: Відео

Проросійського політика, агента Кремля в Україні Олександра Вілкула “поставили на місце” в ефірі телеканалу “прямо”. Кадри того, як “заткнули” Вілкула, вже з’явилися в Мережі, передає “Діалог.UA”. Днями трапився  скандал в ефірі “Прямого”, спровокував який шанувальник “русского мира”  Вілкул  повідомляє Діалог

” Оппоблоковцу ” не сподобалися слова екс-губернатора Донбасу Павла Жебрівського про те, що московські попи відмовлялися відспівувати загиблих на Донбасі українських воїнів. “Це не правда!” – нахабно перебив він Жебровського. Депутат продовжував викрикувати цю фразу, поки екс-губернатор обіцяв надати тому переконливі докази.

В результаті не стерпів провідний Микола Вересень: “Та, будь ласка, дайте сказати! Ви не один тут, но! Скільки можна це хамство терпіти ?!” Вілкул сторопів і зажадав, щоб з ним спілкувалися культурніше.

“З вами культурно можна”, – підкреслив Вересень, після чого проросійський політик нарешті замовк.

Соцмережі активно обговорюють скандал. Вони прийшли в захват від того, як ведучий майстерно поставив на місце агента Кремля. “Браво, Миколо! Так з цими” ригамі “і треба чинити”, – зазначив коментатор. “Загнав його Вересень туди, де йому і місце – у велику дірку”, – констатував ще один передплатник.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *