Молода красуня українка, яка потрапила в аварію в Польщі, перебуває у важкому стані в реанімації: її потрібна наша підтримка…

Під час страшної суботньої аварії у Польщі з українським автобусом постраждала молода дівчина з Кам’янець-Подільська Анастасія Кочеткова. Дівчина перебуває у важкому стані у комі. Польській лікарі зараз все можливе, щоб Анасталія жила. Рідні кажуть, що дівчина їхала з Кракова додому та купувала квиток саме на цей автобус. Наразі зв’язку з дівчиною немає. Утім схожу на неї дівчину упізнали в одній з лікарень Перемишля.

Зв’язок з консульством тримає Альбіна Гуменюк, колишня колега Анастасії Кочеткової, яка купувала квиток на цей автобус. Вона розповіла сайту «Є», останні місяці Настя працювала в Польщі і 5 березня поверталася додому в Кам’янець-Подільський. Переглянувши маршрут автобуса, який виїхав з Познані, зрозуміли, що він їхав через Краків.

Відповідно, з великою вірогідністю дівчина могла сісти саме в нього. Завдяки знайомим та друзям в Польщі почали обдзвонювати лікарні та поширювати фотографію Анастасії. І, за словами Альбіни, один з санітарів впізнав дівчину в реанімації шпиталю в Перемишлі. Також допис з інформацією про те що під час аварії постраждала Анастасія Кочеткова розмістила Alla Chepeliuk в групі Кам’янецьПодільський info. В дописі Алла також розмістила реквізіти за якими можна надіслати допомогу мамі постраждалої дівчини.

Уролог без стеснения показала как поднять потенцию за 30 секунд! Перед близостью возьм … 5 ч. назад «Анастасія 5 березня об одинадцятій вечора сіла в автобус в Кракові. Подзвонила мамі та повідомила, що уже в автобусі та їде додому. 23:16 – це той час, коли вона востаннє заходила в месенджер. О 9-й ранку наступного дня Анастасія мала бути в Хмельницькому. Уже пообіді до мене подзвонила мама, і каже, що, мабуть, щось не так, бо з Анастасією нема зв’язку, хоча донька вже мала б бути вдома», – розповідає Альбіна. «Ми зателефонували до консульства, і там підтвердили, що Анастасія була в числі тих, хто купував квиток на цей автобус.

Там зазначається прізвище пасажира, адже перетинається кордон. Консул сказав, що не знає, в якій вона лікарні, бо евакуювали десятки постраждалих людей і розвозили в різні шпиталі. На той момент ще не було повністю зібраної інформації, хто і в якій лікарні перебуває. Казав, що під час аварії речі порозкидалися, і не всі пасажири тримали при собі документи… Тож на той момент зрозуміти хто є хто було важко». «За кольором волосся, фігурою він сказав, що це може бути Настя, – розповідає Альбіна.

– Додав, що в неї забинтоване обличчя. Вона в реанімації, в комі, але жива. Тоді ж відзвонився консул і сказав, що таки є ймовірність, що ця дівчинка – Настя. Щоб її опізнати сказали мамі терміново виїжджати до Польщі. В 11.20 сьогодні мама вже поїхала до Перемишля». “Зараз він подзвонив (консул), сказав, що всі документи для її мами вже зібрали. Уже ввечері вона буде у шпиталі,” – каже Альбіна Кубінюк.

“Кам’янчанка Анастасія Кочеткова в числі постраждалих в ДТП в Польщі 06/03. Без свідомості, знаходиться в шпиталі Перемишля. ЇЇ мати, Ірина, сьогодні виїжджає з Кам’янця-Подільського на Польщу, до дочки. ПриватБанк 5168-7573-4476-1715 (мати, Ірина Стадниченко).” – йдеться в її дописі.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *