Пoлiцeйcькi і oчeвuдцi oстoвпiлu від пoбaчeнoгo: Трaгiчнa зaгuбeль дівчинки в парку врaзилa подробицями українців

В Кuєві в паpку Партuзанської славu 16 лютого Муніцuпальна охорона вuявuла тіло молодої дівчuнu Як повідомuлu в поліції, на вuгляд дівчuні 20 років, хто вона-досі з’ясовують.

“Схоже, що вона просто замерзла. Ми не виключаємо, що дівчина перебувала в парку з учорашнього дня. Особу зараз встановлюємо, ніяких документів у неї не було”, – повідомив прес-офіцер Дарницького управління поліції Києва Євген Ласкін в коментарі ТСН.

На фотографіях, які з’явилися в мережі видно, що тіло дівчини лежить на утоптаному снігу. Одягнена вона досить тепло і охайно. Втім, куртка розстебнута, на одній руці немає рукавички. Поруч немає сумки, кишені брюк вивернуті назовні.

Трагедію активно обговорюють у соцмережах.

“Боже жах 😢видно молода. Добре чисто одягнена!!! Кишені вивернуті, невже наркомани постаралися”, ” який жах! Бідна дівчинка! Царство Небесне. І сил пережити батькам таке горе”, “жах, знову парк Києва і дівчина”, ” який жах!!! Це такий багатолюдний парк”, “бідні батьки»,” щовечора там гуляю з собакою, висвітлюється тільки пару доріжок, вся інша частина парку мертвенно-темна”, – пишуть в мережі.

Варто відзначити, що подібні випадки в парку Партизанської слави відбуваються, на жаль, періодично. Близько місяця тому там знайшли тіло оголеного чоловіка, його речі були розкидані навколо. А два роки тому мертву дівчину 25 років.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *