Російський генерал: чому ми вoюємo з братами? Нас в Україні називають oкyпaнтaми! Прокиньтеся, у Росії немає…

Голова Об’єднаного комітету ветеранів ВДВ, ГРУ, спецназу, флоту і морської піхоти Росії, Михайло Вістицький жорстко висловив про конфлікт з Україною

За його словами, влада штовхає російських військових на злочин.

“Чому ми весь час воюємо не на своїй землі? Тоді чому нас у Польщі, у Фінляндії, в Угорщині, в Чехії та Словаччині, в Німеччині, в Латвії, в Литві, в Естонії, в Афганістані, в Придністров’ї, в Чечні, в Грузії, а тепер і в Україні називають окупантами? А? Задумайтеся хоч трохи! Хто-небудь з Вас був у складі військ, коли місцеві жителі тобі в обличчя кричать –«..забирайтеся звідси!”,- передає слова генерала “Антикор“.

Вістицький дивується, чому його товариші по службі повинні гинути в чужій країні за чужу ідею.

“Чому ми воюємо з колишніми братами? Всі ці народи фашисти? Чому на нас ніхто не нападає, а ми всі воюємо і воюємо? Чому майже всі мої братики мають поранення і контузії, за яку таку ідею на чужій землі? Прокиньтеся, у Росії вже немає союзників, крім мізерної Білорусі і віртуального “Гондурасу”, – упевнений військовий.

Також генерал зазначив, що в РФ немає ні союзників, ні друзів, в РФ немає, а партнерів не буде вже в найближчому майбутньому через санкції прийнятими всіма європейськими країнами.

“Мені більше не хочеться брати участь у політичному житті країни, де основна частина населення просто одуріла від лже-патріотичного чаду, яка бажає вбивати своїх братів, за ідеали, які навіть самі собі не можуть сформулювати і пояснити. Це напевно ідея розширення імперії яка нічого не виробляє?”,- уклав військовий.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *