Це сталося нарешті! Справжня смерть для Путіна. Те, чого він насправді боявся прийшло…

Через загострення ситуації в світі, в тому числі після нових санкцій проти Росії, є всі підстави говорити про прийдешній розпад самопроголошених «ЛДНР»

Про це в своєму блозі написала юрист, блогер і письменниця Олена Степова.

«Російська економіка, підірвана корупцією та витратами на фінансування псевдо-освіти, оплату воєн, дала збій. Цей збій ми навряд чи серйозно відчуємо. Ймовірно, подивимося, як глядачі з боку. А ось кримнашісти і путінвведісти Донбасу відчують на собі всі принади російської, задушливої ​​тріколорадной пуповини. Помирати Росія буде довго і в муках. І Лугандонія разом з нею», – впевнена блогер.

На думку Степовий, жителів ОРДЛО всерйоз турбує падіння рубля, так як всі виплати в так званих «республіках» прямим чином залежать від бюджету і банку Російської Федерації.

«Девальвація рубля не вплине на людей, наближених до «влади» ОРДЛО, оскільки вони вже давно тримають все накрадене в доларах і євро. Рубль навіть і керівництво Росії особливо не поважає. Зовсім не випадково всі мільярди путіно-Сурково-Лаврово-Гундяєвих зберігаються в ненависних їм гей-Європі, Америці, Німеччині і Швейцарії», – написала Степова.

Нагадаємо, в «ЛНР» випустили поштові марки, на яких бойовики вирішили зобразити колишніх ватажків Валерія Болотова і Геннадія Ципкалова. На думку журналіста і блогера Дениса Казанського, ця ідея виглядає досить цинічно, адже обидва терориста померли від рук «бойових товаришів».

Як раніше писала Politeka, побіжний олігарх Сергій Курченко став єдиним постачальником вугілля з ОРДЛО. Про це пишуть РосЗМІ з посиланням на «депутата народного ради ДНР» Владислава Брига.

Повідомляється, що компанія «Газ-Альянс» стала єдиним постачальником вугілля з окупованих територій Донбасу. У керівництві вугільної компанії «Ровенькиантрацит», яка працює в окупованому Луганську, повідомили, що вивезення вугілля передали структурам, пов’язаним з Курченко.

Як повідомляла Politeka, формат антитерористичної операції (АТО), яку проводять на сході України, офіційно змінили операцію Об’єднаних сил (ООС) – командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв розповів, у чому буде головна відмінність

Так, Наєв підкреслює, що головна відмінність в проведенні військових операцій на Донбасі полягатиме у підпорядкованості.

За матеріалами replyua.net

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *