Увага! Просимо розповсюдити!!!! Сподіваюся на силу Фейсбук. Зробимо її відомою! Працює по всій країні!!! Погляньте, що витворяє!

Olga Kovalchuk

Шахрайки зі Львову повинні бути знаменитими !!!

Отже, сподіваюся на силу Фейсбук і справедливості напишу свою сумну історію покупки на ОЛХ.

Купувала доньці пальто, довго шукала, вибирала, знайшла в «стані нової речі», перепитала про дефекти, отримала відповідь, що все в ідеалі, кинула гроші на карту Приватбанку і щасливо чекаю.

Отримала і ШОК! мені прислали річ в страшному б.у., з поламаним бегунком, заштопаній діркою, діркою на кишені, заношеними до дірок рукавами.

Сторінка на ОЛХ оформлена на Марушкевич Юлію, моб.тел 097 505 80 92https://www.facebook.com/search/top/?q=ulia%20maruskevic, вона до речі майстер спорту з боксу. Все пробила по мобільному номеру через вайбер і месенджер.

Переказ грошей на карту її мами Наташу Марушкевич 067 590 37 33 https://www.facebook.com/profile.php…

Мама навчила дочку перемагати, видио за всяку ціну. На сьогодні бій не рівний, моя 1000 грн проти їх брехні.

На контакт обидві дами не йдуть, в вайбере пишуть, що мені ніхто не повірить, що дірки я зробила сама, хоча є скрін, де вони таки визнають наявність дірок. До речі після того, як я почала їх всюди знаходити, мене всюди заблокували, аккаунт на ОЛХ видалений. АЛЕ у мене є скріни всього!

В принципі для чого пост? Хелп повернути гроші, не знаю як ще донести до дам, що так чинити не добре, і гроші таки треба повернути

Скріни прикладаю. Давайте зробимо шахрайок знаменитими !!! за просто репост від мене ДЯКУЮ

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *