Ви даремно не просите допомоги у свого Янгола-охоронця! Ось як це робити правильно

Ти даремно не звертався серйозно до допомоги свого Ангела-хранителя!

Йому можна набридати постійно, як улюбленому святому, як найближчому другу:

“Допоможи мені, будь ласка! Допоможи, Милостивий і пресвітлий Янголе, – зроби мені цю роботу, яку так робити не хочеться; допоможи – непосильну тяжкість донести; допоможи: не подумати! не сказати! не зробити! – непотрібного» І так – у всіх випадках життя.

А то кажуть: ми самотні, немає у нас справжніх друзів. Ображаємо свого Янгола. Скільки будеш жити, кращого друга не знайдеш. Хвилюєшся, наприклад, про свої невіруючих близьких – молися їх Янголом, щоб вони привели їх до віри. Читаєш канон свого Ангела і можеш додавати: «Адже це я і Вам вклоняюся, і всією душею молюся: заступіться за даровані вам Богом душі, допоможіть їм врятуватися»

Не думай, що це марно: вони побачать твоє гаряче співчуття до тих, кого їм доручено опікати, – і обов’язково що-небудь зроблять, чого ми не в силах. Адже і ти, якщо комусь небайдужа твоя робота – мимоволі стораєшсязробити її краще.

«Розмова з Ангелом-Хранителем»

Ви познайомитеся зі своїм Ангелом-Хранителем і зможете поговорити з ним, налагодити комунікацію, задати питання, дізнатися у нього своє призначення, попросити його допомоги і захисту. Це прояснить ваші цілі, напрямки розвитку і бажані зміни в житті.

Перед практикою візьміть за основу своє бажання – чого хочете досягти або що змінити в своєму житті. Подумайте про що Ви хочете запитати або що попросити у свого Ангела-Хранителя.

Ви зможете запитати у Ангела – чи на правильному Ви шляху, що змінити Вам в своєму виборі, русі, напрямку і в цілому в житті (наприклад, ви хочете реалізувати себе в якійсь справі, створити сім’ю або досягти певного рівня доходів).

Ви зможете побачити свого Ангела-Хранителя (або Ангелів, їх може бути кілька), поговорити з ними, відчути їхню підтримку і реально відчути дивовижну допомогу ваших Ангелів! Радійте цим зустрічам і обов’язково дякуйте за допомогу, любов, благословення!

Повертайтеся і запишіть собі, що Ви зрозуміли з розмови з Ангелом, дізналися Ви своє призначення, побачили нові можливості для своєї самореалізації і досягнення бажаного в своєму житті.

 

Зустріч з Ангелом? Що розповів і показав Вам Ангел-Хранитель? Як він виглядав? Що бачили, відчували? Як почуваєтеся зараз?

Діліться з друзями і залишайте нам свою зворотний зв’язок по медитації в коментарях!

Ми віримо, що сьогоднішня дивовижна практика спілкування з Ангелом-Хранителем допомогла Вам знайти віру і підтримку, дізнатися багато нового, можливо побачити своє життя і свої можливості з іншого боку. Використовуйте це собі на Благо!

Джерело:osoblyva.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *