“Він зв’язав тіло і кинув в мішок для цукру”: трагедія з 7-річною дівчинкою обростає новими деталями

Вранці 13 березня суботи відкрилися нові жахливі деталі вчивства 7ми річної Маринки з Херсона

Правоохоронці практично не сумніваються, що дівчинка була вбита, передає портал “Херсон онлайн”.

Тіло дівчинки знайшли в “недобудові” з пиляного вапняку, в якому навіть немає даху. Приміщення не один раз перевірялося, але виявили там тіло дівчинки тільки 11 березня. Місцевий житель прийшов обрізати виноград і побачив білий мішок, в якому перевозять цукор – він відразу викликав поліцію.

Зараз відомо, що на шиї дівчинки були чітко видно подряпини і плями, схожі на ті, які залишаються при удушенні

Давність цих плям-близько трьох днів, але точніше не можна визначити без проведення розтину і судово-медичної експертизи. Дівчинка не була роздягнена, але можливо, не обійшлося і без згвалтування.

Також стало відомо що у вбивстві 7-річної Марійки Борисової підозрюють осіб із кола сім’ї дитини та жителів села Щасливе Олешківського району Херсонської області.

Про це виданню “Сегодня” повідомив начальник поліції в Херсонській області полковник Олександр Прокудін. Він зазначив, що наразі правоохоронці чекають результатів ДНК-експертизи.

“Є підозрювані з кола сім’ї та інші особи з цього села. Затриманих зараз немає, але сподіваюся, що в недалекому майбутньому будуть. Чекаємо результатів ДНК-експертизи”, – сказав Прокудін.

Спікерка поліції регіону Тетяна Пшонб додала, що експерти зможуть надати свої висновки не пізніше середи, 17 березня. Потім будуть підстави висунути підозри тому, чиї ДНК-зразки співпадуть із біологічним матеріалом, залишеним на тілі дівчинки.

Тіло дитини знайшли в старому сараї, дівчинку сховали в мішок. Раніше це приміщення перевіряли кілька разів, але мішок випадково виявив господар будинку вчора, 11 березня.

Волонтери розповіли, що сім’я дівчинки перебуває на обліку, як потрапила у важкі життєві обставини.

Батьки Маші в розлученні, а тато живе в тому ж селі, але їздить на сезонні роботи.

“Ми дізнавалися: Маша-дуже добра дитина. Може підійти до малознайомої людини, обійняти його і сказати: “я тебе люблю”. Дуже ласкава і довірлива дівчинка. Вона не боялася дорослих, довіряла їм завжди”, – розповіли волонтери.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *