Збережіть собі! 11 народних засобів лікування герпесу, які 100% допоможуть і перевірені часом!

Стаття носить виключно інформаційний характер. Пам’ятайте, що перед початком будь-якого лікування консультація лікаря є обов’язковою!

Багатьом відома проблема герпесу, особливо це сумно, коли попереду важлива подія, а тут таке … Ці 11 народних коштів допоможуть вам швидко позбутися від герпесу.
ная ці прості поради, ти більше не будеш переживати через свого зовнішнього вигляду під час загострення інфекції герпесу: ми відкрили секрет, ніж лікувати герпес в домашніх умовах.

Герпес на губах або те, що ми називаємо застудою шкіри обличчя з давніх часів відомо людству. Герпес-це простий вірус, який живе в людському організмі який іноді дає знати про себе у вигляді невеликих бульбашок висипали найчастіше в куточках рота або на губах, а також іноді на інших ділянках шкіри обличчя.

Перекис водню
Якщо на губі уже встигли вискочити пухирі, найкраще припекти їх перекисом водню. Роби це кожні 2-3 години, і до вечора твоє обличчя знову буде чистим. Процедура трохи болюча, але дуже ефективна.

Медичний спирт
Як тільки з’явиться свербіж, припікати медичним спиртом, стільки раз, скільки разів з’являється свербіж. Через 3-4 дні все пройде. Лікування з мазями триває – 7-10 днів. Вибирайте що краще.

Настоянка прополісу.
Запалені бульбашки можна припікати підручними засобами. Наприклад, прополіс справжній на спиртовому складі добре сушить шкіру і не дає запалення перебратися на сусідні ділянки шкіри. Також дезінфікуючі властивості даного препарату сприяють швидкому загоєнню герпесу.

Варто нагадати, що після кожного припікання місце обробки необхідно змащувати жирним живильним кремом, щоб уникнути неприємного і сильного роздратування шкіри.

лід
Думаєш, що це надто просто, щоб бути правдою? Але насправді лід чудово допомагає при перших симптомах герпесу. Лише тільки відчувши, що твої губи опухають, приклади до них шматочок льоду. Він зніме набряк і пригальмує розвиток хвороби, тим самим допомагаючи організму швидше впоратися з інфекцією.

Корвалол, валокардін
«Корвалол» «валокардін» – це серцеві препарати, здатні протягом 24 годин видалити прояви герпесу з особи. Необхідно змащувати хворі місця через кожні дві години і герпес піде на спад.

  1. Часник

Часник також відмінно допомагає при герпесі. Видави один зубчик пресом для часнику і наклади кашку на хворе місце. Цей метод підходить тільки для домашнього лікування, але зате він надзвичайно ефективний!

  1. Зубна паста з ментолом

Сильно м’ятна, з ментолом зубна паста, намазати на уражене місце

  1. Лакрица

Корінь солодки, який також відомий як лакричний корінь, – відмінний засіб проти герпесу. Подрібни його в порошок, додай кип’яченої води, щоб вийшла кашкоподібного маса, і нанеси її прямо на висип. Найкраще зробити цю процедуру перед сном і лише вранці змити з лиця залишки лакриці.

  1. Ефірна олія м’яти

На відміну від часнику ефірне масло м’яти не тільки прекрасно загоює герпетическую висип, але і прекрасно пахне. Так що можна сміливо їм користуватися навіть в людних місцях, тричі в день завдаючи на запалену ділянку шкіри.

11.Алое

Також від проявів герпесу прекрасно допомагає сік алое. Змащуй їм хворе місце кожні 2 години або просто прикладай свіже відламаний листочок.

Висипання герпесу на губах в більшості випадках виникають на тлі низького імунітету, тому рекомендується підтримати організм саме в цей час. Для цього приймайте полівітамінні препарати і збагатите свій раціон харчування продуктами, які містять, селен, цинк і вітаміни групи B всі ці речовини допомагають швидкому загоєнню будь-яких ранок.

Знаючи ці прості поради, ти більше не будеш переживати через свого зовнішнього вигляду під час загострення інфекції герпесу: ми відкрили секрет, ніж лікувати герпес в домашніх умовах.

І останнє пам’ятайте, що не дуже важливо який ви виберете метод лікування герпесу народний або медикаментозний. Головне треба знати одне, що герпес лікувати необхідно і слід стежити за тим, щоб не заразити оточуючих.

Поділися цими народними методами зі своїми родичами, друзями, знайомими вони будуть тобі вдячні!

джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *