Ані Лорак на шостий день війни згадала, що вона українка, але про напад Росії не сказала жодного слова

Відома українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії вже багато років, опублікувала допис у соціальній мережі, в якому не сказала жодного слова про країну-агресора. Знаменитість заявила, що вона українка та її рідні перебувають під обстрілами в Україні.

Відповідний допис вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram. «Мої улюблені брати та сестри! В Україні йде війна! Війна вбивча та руйнівна, щодня гинуть мирні люди і, що найстрашніше, – діти! Я українка, я мати, мої близькі зараз в Україні під обстрілами, як і мільйони українців», – написала акторка.

Вона зазначила, що співпереживає українцям, які перебувають під обстрілами російських військ, а також тим, хто «страждає від цього жаху».

«Я благаю зупинити цю безглузду, нікому не потрібну війну!» – закликала Ані Лорак.

Додамо, що співачка скасувала свій концерт у Санкт-Петербурзі, запланований на 2 березня 2022 року, про що повідомила у Instagram-stories.

Відео дня:
Ані Лорак відмінила концерт.

Нагадаємо, що вранці 24 лютого Росія вторглася в Україну з війною. Російські війська почали вести інтенсивні обстріли українських підрозділів на сході, а також по аеродромах у низці міст та військових об’єктах ЗСУ.

28 лютого армія країни-агресора завдала ракетних ударів по житловому п’ятиповерховому будинку у Василькові Київської області. В результаті загинули двоє людей. Наступного дня, 1 березня, російські окупанти накрили Харків масованими ракетними ударами. Одна з ракет прилетіла до центру міста, на площу Свободи.

Джерело:bbc-ccnn.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *