Алла з Днем Народження!! Українці вражені! Нова зачіска! Як пасує… Надзвичайна! Сили вам… Ви неймовірна!

Минулої осені відома українська журналістка Алла Мазур шокувала всіх сумною новиною – у неї виявили злоякісну пухлину. Ведуча розпочала активну боротьбу з хворобою, а вже влітку повернулася до роботи. Алла Мазур носила перуку, втім зараз наважилася на фото без неї.

Про це повідомляє 24 канал, передає “Цинічний Львів”.

Телеведуча “ТСН” Алла Мазур знялася для обкладинки французького журналу в Україні Marie Claire. Саме сьогодні знаменитість святкує день народження. Телеведучій виповнилося 55 років, тож поява на обкладинці глянцю – чудовий подарунок в таке важливе свято.

Журналістка постала перед фотокамерами в оновленому образі, який їй неабияк пасує. Жінка позувала для глянцю в короткій стрижці, а волосся вирішила пофарбувати у стильний сріблястий колір. На обличчі візажисти зробили телеведучій насичений макіяж, а стилісти підібрали дуже ніжне та витончене вбрання.

 

На обкладинках Алла Мазур позувала у білій сорочці, молочному пальто, бежевій сукні з воланами, та в трендовому образі, який складався з білої сукні, чорних чобіт та коричневого тренча.

Новий образ прихильники Алли Мазур сприйняли дуже позитивно.

“Така сильна і жіночна”, “Надзвичайно красива жінка. Сил вам і швидкого одужання”, “Вам так личить ця зачіска”, “Ви неймовірна. Сил вам”, “Алла, ви дуже красива. Просто супер”, – писали підписники в коментарях.

джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *