Анекдот з власного життя! Три дні не сплю – ржу, всім пацанам розповів, всі просто валяються з сміху. Хочу і вам розказати

Розповідає очевидець:

Сиджу чекаю, поки відремонтують колесо. Під’їжджає до шиномонтажу інфініті зі спущеним колесом, з нього виходить вся з себе гламурна дама. Так мовляв і так, ось колесо, треба полагодити. Хлопці, як годиться, знімають колесо, ремонтують і походу справи один запитує:

– Чим колеса накачати? – ніби є варіанти. І тут почалося .. Дівиця: – А що є? У цей момент у хлопцеві мабуть прокинувся Петросян, і він каже: – Ну повітря з різним запахом: персик, полуниця. Весь шиномонтаж починає хіхікати, кожен займається своєю справою, але вуха вже звернені до дівчини. – А скільки коштує?

Хлопець: – 800 грн. Всі колеса. Всі присутні вже ледве стримуються щоб не заіржати в голос. Дівиця: – Ну добре, мені – з полуницею.

Шиномонтаж вмирає, всіх рве, народ намагається стриматися, не виходить… Колеса накачані «полуницею». Дамочка, без тіні посмішки відраховує гроші та їде. Всі плачуть.

Далі знову очевидець: і треба ж було так попасти, що через пару днів я на тому ж монтажі. Під’їжджає цей же інфініті, з нього виходить солідний мужик, і питає: – Два дні тому тут колесо робили на цій машині?

Пацани вжались в щілини. – Хто конкретно колесо робив на цій машині два дні тому? Ну, все, зараз покарають, але зізнаватися треба. Виходить господар і скромненько так, винувато: – Ну… так… мої хлопці робили…

Мужик: – Так це тут моїй дружині колеса полуницею накачали?

Господар:– Ну… це… ммми… Мужик:– Тримай тисячу грн! Господар: – А… ??Мужик:– Три дні не сплю – ржу, всім пацанам розповів, всі просто валяються.

Шиномонтаж знову в сльозах.

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *