Дівчина на тиждень відмовилася від бюстгальтера. І ось до якого висновку вона прийшла …

Ханна одягла сукню на запах. По дорозі на роботу вона весь час поправляла одяг, щоб переконатися, що все в порядку. Ханна навіть туго зав’язала плаття, щоб точно знати, що груди будуть на місці.

вівторок

Ханна отримала перший комплімент про плаття від іншої дівчини! Але трапився казус. Через спеку в тих самих місцях, де знаходиться груди, на одязі проступив піт. У цьому плюс бюстгальтерів. Після роботи Ханна пішла з друзями в кафе, де одна зі знайомих сказала їй, що навіть не помітила відсутність ліфчика.

середа

 Ханна дізналася секрет уникнення крапель поту на одязі, коли не носиш бюстгальтер. Потрібно не нагинатися і не сідати. Просто рівно стояти. Сумнівна порада, звичайно … Головний висновок дня полягав у вирішенні Ханни більше не надягати ліфчик з цим платтям. Без білизни воно виглядає набагато ефектніше.

четвер

Ханна відчувала себе комфортно у вільній футболці, але її трохи бентежив зовнішній вигляд. Дівчині здавалося, що вона виглядає масивніше і важче в такому образі, ніж з бюстгальтером.

п’ятниця

Ще одна річ, яка без бюстгальтера виглядає набагато крутіше. Друзі СНВО не помітили, що Ханна без бюстгальтера. Найкращий комплімент!

Погляньте на інші фото Ханни без бюстгальтера. Чи варто їй відмовлятися від білизни або без неї фігура виглядає ані трохи не гірше?

«Мені завжди здавалося, що без ліфчика груди виглядають погано. Занадто великі і непривабливі. Але завдяки експерименту я зрозуміла, що всі сумніви були тільки в моїй голові, а не в житті». Ханна зрозуміла, що може носити більшість одягу без білизни. Виняток – білі блузки та футболки.

З приводу косих поглядів Ханна сказала:  «Нікого не хвилюють ваші груди більше, ніж вас самих» . Напишіть, що думаєте про експеримент дівчини.

Чи варто  відмовлятися від бюстгальтера  зовсім або є ситуації, коли ходити без нього просто непристойно?

Джерело:kenguru.plus

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *