Это Как Воспринимать, Как Судовую Реформу От Лучшего Президента Порошенко? Или Это Просто И3девaтельcтво Над Украинцами?

Владимир Птица

Это тоже воспринимать как судовую реформу от лучшего президента Порошенко?

Или это просто и3девательcтво над украинцами?

Хотелось бы разъяснений хоть более мение вразумительных! А то народ на примере Зайцевой уже точно убежден,что за убийство под наpkотой за рулем ничего не будет,суд, гуманный суд Украины оправдает и так во многом!

Київський адміністративний окружний суд поновив на посаді голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Цю інформацію Слідству.Інфо підтвердив його адвокат Любомир Дроздовський.

«Суд задовольнив нашу заяву про поновлення на посаді в повному обсязі. Це рішення підлягає негайному виконанню», — сказав Дроздовський. А також додав, що рішенням суду передбачає компенсацію зарплати на час вимушеного прогулу.

Очільник САП Назар Холодницький пояснив Слідству.Інфо, що наразі в антикорупційній прокуратурі не бачили рішення суду.

«Якщо Романа Насірова справді поновили на посаді, прокурори в наступному судовому засіданні подаватимуть клопотання в межах кримінально-процесуального кодексу про вжиття заходів для відсторонення від посади до вироку суду», — прокоментував він.

Наступне судове засідання у справі Насірова призначене на 10 січня 2019 року.

Романа Насірова підозрюють у незаконній відстрочці податкового боргу трьом компаніям, яких детективи НАБУ називають учасниками газової оборудки. На думку офіційного слідства, екс-голова Фіскальної служби діяв в інтересах Олександра Онищенка, який нині переховується за кордоном. Дії Насірова, за версією правоохоронців, призвели до збитків державі на майже 2 мільярди гривень.

На початку травня 2017-го суд ухвалив для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але з можливістю рекордної для України застави — 100 мільйонів гривень, яку за нього внесла дружина. Екс-фіскала відпустили з-під варти, але заборонили виїзд за межі Києва та вдягнули електронний браслет. Згодом Насірову дозволили не носити електронний браслет і виїжджати з Києва. Нещодавно суд продовжив для нього дію запобіжного заходу. Сам Насіров усі звинувачення заперечує.

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *