ГОРОСКОП НА 29 СЕРПНЯ 2018: СЕРЕДА СТАНЕ ДНЕМ, КОЛИ ДЕЯКІ ЗНАКИ ЗОДІАКУ ПОВИННІ БУДУТЬ ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ І ВИЗНАЧИТИСЯ

Гороскоп на сьогодні, 29 серпня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.

Середа стане днем, коли деякі знаки Зодіаку повинні будуть прийняти рішення і визначитися. Риби зможуть залагодити сімейні конфлікти, а Дівам варто подбати про своє здоров’я. OBOZREVATEL пропонує читачеві докладніше дізнатися поради астрологів на 29 серпня.

Овен

Цей день стане для вас справжнім випробуванням. Тільки від вас залежить, яким буде ваше майбутнє. Сьогодні не чекайте і не приймайте допомоги від інших, а намагайтеся вирішити всі питання самостійно. Чужі думки будуть збивати вас із правильного шляху.

Телець

Тельцям цей день підготував приємні сюрпризи: від підвищення на роботі до виграшу в лотерею. Сьогодні зірки на вашому боці. Приймайте бізнес-пропозиції і не бійтеся помилитися. Удача 29 серпня з вами. Головне – не намагайтеся нікого обдурити.

Близнюки

Близнюкам варто задуматися про своє здоров’я. Присвятіть цей день собі: візьміть відгул на роботі і добре відпочиньте. Ритм, у якому ви живете останнім часом погано позначається на вашому самопочутті і взаєминах із близькими.

Рaк

Рaкам варто приділити увагу своїм близьким. Конфлікти, які відбувалися останнім часом принесли розлад у ваші взаємини. Постарайтеся поводити себе стриманіше і спокійніше, ваша aгрeсивна поведінка може вилитися в справжній скaндал.

Лев

Левам сьогодні варто приділити увагу роботі. Поруч із вами величезна кількість недоброзичливців, які прагнуть зайняти ваше місце. Намагайтеся не допускати помилок і допомагати іншим. Вашу доброту оцінять і винагородять. Увечері постарайтеся добре відпочити.

Діва

Дівам необхідно краще піклуватися про своє здоров’я. Ваша байдужість погано на ньому позначається. Постарайтеся добре виспатися і відпочити – це піде вам на користь. Сьогоднішній день принесе вам радісні новини.

 

Терези

Сьогодні Всесвіт прихильний до Терезів. Вам варто використовувати цей день максимально продуктивно. Якщо ви давно хотіли щось почати – зробіть це. Всі угоди принесуть вам сьогодні користь і позитивний результат, а всі дрібні свaрки не зможуть зіпсувати вам настрій.

Скорпіон

Скорпіонам варто присвятити день творчості. Ця середа стане хорошим днем ​​для реалізації прихованих талантів. Постарайтеся не зациклюватися на негативі, а розслабитися і отримати задоволення від цього дня. Вечір варто провести на самоті за читанням або неспішною прогулянкою.

Стрілець

Сьогодні вам слід триматися подалі від роботи. Угоди і домовленості, укладені сьогодні не принесуть очікуваного результату, а навпаки заженуть вас у борги і проблеми. Постарайтеся навіть не обговорювати робочі питання сьогодні.

Козеріг

Поруч із вами знаходиться людина, яка є вашим єдиним другом і соратником. Припиніть її постійно відштовхувати і поговоріть із нею. Нещодавно вона зробила помилку, але це не її провина. Постарайтеся вислухати і зрозуміти, інакше залишитеся без підтримки в подальшому.

Водолій

Сьогодні вдалий день для прийняття важливих рішень. Постарайтеся сконцентрувати увагу на тому, що вас давно турбує і не дайте ліні здолати вас. Якщо ви так і будете сидіти на місці найважливіші події вашого життя пройдуть повз.

Риби

Розслабтеся і перестаньте все контролювати. Ви начальник тільки на роботі, але не в своїй родині. Постарайтеся не просто вислухати, але і почути близьких вам людей. Вони давно таять образи, але бояться сказати вам про це. Ваш гнів не принесе вам успіх.

Джерело:intermarium.com.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *