Господи, який встид і сор0м: В Росії діти встали на коліна перед Пуtіним і просили в нього про д0помогу – Відео

У Росії група дітей встала на коліна і звернулася до російського президента Володимира Путіна з проханням відкрити в населеному пункті нову школу. Після появи в Інтернеті відео розгорівся гучний скандал, пише  МК . (Щоб переглянути відео доскрольте нижче)

Школярі та їхні батьки пояснили, що таким чином жителі двох селищ в Татарстані намагалися привернути увагу до своєї проблеми, оскільки офіційне прохання і звернення до російських чиновників ніякого результату не дали.

На опублікованих в Інтернеті кадрах діти на снігу стоять на колінах, виклавши собою слово “школа”. Звернення направлено до Путіна.

Російські журналісти з’ясували, що жителі відразу двох селищ в передмісті Казані протягом 9 останніх років намагаються добитися споруди дитячого садка і нової школи. Без них місцевим доводиться щодня відправлятися в сусідній населений пункт, долаючи відстань у майже 10 кілометрів.

При цьому російська прокуратура зробила заяву про початок розслідування проти їх батьків, оскільки подібні ініціативи за участю дітей неприйнятні. Однак жителі кажуть, що їм просто не залишили іншого виходу: всі звернення до місцевої адміністрації роками залишалися без відповіді. Таким чином за поширеною російської традиції діти встали на коліна при зверненні до Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *