Готуємось до найгіршого! Генштаб щойно зробив дуже тривожну заяву для України

Глава Генерального штабу України ВСУ Віктор Мужнко заявив, що загроза повномасштабного російського вторгнення сьогодні найбільша з 2014 року. Про це повідомляє пан Муженко в інтерв’ю повідомляє джерело
«Перед нами – агресор, у якого немає ні юридичних, ні моральних, ні будь-яких інших обмежень. Дуже складно передбачити, коли він захоче почати активні бойові дії проти України », – говорить він. Генерал зазначив, що Україна посилила військову присутність на кордоні, перекинувши додаткові підрозділи військ.

Начальник Генштабу також оприлюднив супутникові знімки з російської бронетехнікою дислокованої від українського кордону в 18 кілометрах.
Журналіст підкреслив що Муженко не сказав про всі подробиці ситуації на кордоні.
Крім того, за словами Муженко, в 2019 року на березі Азовського моря буде завершено створення військової бази. Також він очікує, що в цьому допоможуть США при обладнанні морської і авіаційної розвідки.
Нагадаємо, що Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив що, за станом проти 3 грудня 2018 спостерігається рух суден через Керченську протоку в напрямку українських портів в Азовському морі.
Також важливо, що російську журналістку телеканалу “ДОЩ” Зобнина по прильоту в Україну на запрошення правозахисного центру «Меморіал», Луганського обласного правозахисного центру «Альтернатива» і німецької організації DRA для участі в блог-турі по Донбасу не пустили на територію країни через прикордонний пункт в аеропорту.
Нагадаємо, що з 26 листопада на всій території України введено військовий стан через прямий військової агресії в нейтральних водах Азовського моря проти 24 українських моряків. Все екіпаж трьох катерів узятий в полон.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *