Гучне дослідження: Cпеpмa «корисна для здоров’я жінок і допомагає боротися з депресією»!

Чоловіки – радійте!

Хороші новини для чоловіків (і жінок),  в результаті нового дослідження було  обнаруж ено , що оральний секс є в буквальному сенсі  корисним  для здоров’я жінок і змушує їх відчувати себе щасливішими.

У спермі міститься ш іроко спектр хімічних речовин «зміцнення психічного благополуччя і почуття прихильності», так  говорять вчені.

Дослідження показують,  що сперма насправді містить хімічні речовини, які буквально піднімають настрій, збільшують прихильність, покращують сон і навіть містять принаймні три антидепресанту!

Т акже  вчені  стверджують, що  жінки, які  постійно мають незахищені статеві контакти є менш пригніченими і навіть краще  працюють .

Сперма містить  такі  хімічні речовини  як  кортизол , який збільшує прихильність,  естрон,  який піднімає настрій і  покращує  самопочуття, і  окситоцин,  який також піднімає настрій і загальне психічне благополуччя.

Але це ще не все, вона також містить  тиреотропин,  що є ще одним антидепресантом,  мелатонін,  який також покращує сон, і серотонін, який, ймовірно, є найвідомішим антидепресантом  в світі .

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *