Кінець нафтової епохи? Світу представили автомобіль, який працює на солоній воді. Відео

Пропонуємо вам поглянути на презентацію цього дивного винаходу

Дивлячись на постійно зростаючі ціни на бензин, який автовласник не мріяв, щоб його машина їздила «на воді»? І європейська компанія «NanoFlowcell» здійснила таку сміливу мрію.

Повідомляє merezha.co

Вона випустила унікальний, єдиний у світі зразок автомобіля, що працює за рахунок особливих паливних елементів, а в якості палива для нього використовується солона вода.

Зараз розробники отримали офіційний дозвіл на пересування свого винаходу в Німеччині і готується найближчим часом провести дорожні випробування. за попередніми

даними, цьому автомобілю потрібно трохи менше трьох секунд для того, щоб розвинути швидкість 100 км / ч. Однієї заправки солоною водою буде достатньо, щоб подолати на такій машині відстань в 600 км.

Варто зробити пояснення. Під «солоною водою» на жаль, мається на увазі не звичайна вода, змішана з сіллю або та, яку можна взяти в океані. У зразку машини є спеціальний реактор, де готуються 2 розчину солей різних металів. Вони виступають в якості електроліту і по

окремо подаються в паливні елементи.

Для отримання енергії, яка приводить в рух чотири електродвигуни автомобіля, відбуваються складні хімічні процеси. Але, незважаючи на всі складнощі, мета запуску машини, що працює на солоній воді, цілком виправдана.

Машина, розроблена компанією «NanoFlowcell», є екологічно чистою. У процесі її експлуатації не будуть використовуватися дорогоцінні метали або рідкоземельні елементи. Вона не завдає шкоди навколишньому середовищу, що особливо важливо в наш час.

Надалі керівництво компанії «NanoFlowcell» сподівається, що їх розробка подолає шлях від досвідченого зразка до серійного автомобіля і зможе послужити всьому людству.

Пропонуємо вам поглянути на презентацію цього дивного винаходу! Як вам ця розробка? Поділіться думкою в коментарях!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *