“Лікування вдома не допомогло”: Відомого чиновника госпіталізували з коронавірусом. “Захворів ще у серпні”

Коронавірус продовжує завдавати свої удари по Україні, вражаючи не тільки народних обранців і суддів, а й представників місцевої влади.

 

Так, 8 вересня, на лікування в КЗ ЛОР «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний центр» госпіталізовано голову Львівської обласної ради Олександра Ганущина.

Про це з посиланням на власні джерела зазначає видання Leopolis.news.

Прес-секретар Львівської обласної ради Уляна Лаврик на прохання надати якусь додаткову інформацію щодо цієї ситуації відповіла, що в даний час не може прокоментувати цю новину.

Нагадаємо, про хворобу голова обласної ради Олександр Ганущин повідомив в кінці серпня на своїй сторінці в Facebook. У нього погіршилося самопочуття, він здав ПЛР-тест і отримав позитивний результат.

Тоді Ганущин зазначив, що попередив про свій діагноз всіх, з ким контактував протягом декількох днів, і діяв по протоколу: сімейний лікар, антибіотики і самоізоляція. Згодом стало відомо, що від небезпечного захворювання постраждали ряд депутатів обласної ради, керівник апарату і кілька його співробітників.

Як відомо, в Україні захворюваність COVID-19 за місяць зросла майже вдвічі – в серпні госпіталізували на 60% більше хворих, ніж у липні.

Джерело:korupciya.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *