Люди! Просимо розповсюдити! Скільки ж такої скотини серед нас?!! Бідна пенсіонерка всього лиш намагалася ліки купити

Приходжу сьогодні в аптеку, а там наступна картина. Стоїть біля віконця бабулька, років вісімдесят на перший погляд. Намагається розглянути написи на упаковці таблеток, які їй дівчина – фармацевт дала. Природно, нічого в неї не виходить, так як зір не дозволяє прочитати настільки дрібний шрифт.

«Донечко, ти мені скажи, тут упаковка хоча б помаранчева? Мені лікар сказав, що ліки відрізняються. Є з такою ж назвою, але в червоній упаковці. А мені треба в помаранчевій,»- звертається старенька з проханням до провізора.

«Жіночко, я вам кажу, що у нас тільки в червоній упаковці є! І взагалі, немає ніякої різниці в кольорі упаковки! І не буває таких таблеток в помаранчевому кольорі!»- роздратовано відповідає дівчина. «Донечко, ну як же так, я завжди у вас брала в помаранчевій упаковці,» – заперечує пенсіонерка. «Та дуже добре, що ви брали! Ви ці брати будете чи ні? Вас он люди чекають! »- мало не на крик перейшла фармацевт.

«Та нічого страшного, я не поспішаю, нехай жінка розбереться,” – зауважив я. «Так вона вже тут півгодини розбирається. Хотіла б купити, так купила б уже! В аптеку приходять, бо нема їм що робити! Вдома нікому мізки пудрити, так сюди йдуть!»- в злобі відповіла дівчина. «Та що ви таке говорите, як це нема чого робити! Просто мені ж розібратися треба, щоб потрібні ліки купити! Вам легко говорити, а у мене очі майже нічого не бачать! Та й ліки дорогі, куплю не ті, потім грошей на потрібне не залишиться! »- запереживали бабуся. «Які дорогі, вони всього 200 гривень коштують!» – розсміялася фармацевт.

«Доню, ось вийдеш на пенсію, зрозумієш, що таке ці двісті гривень,» – мало не заплакала старенька. Не став я чекати продовження цього діалогу, та й жінку виручати потрібно було. «Дайте мені будь ласка ці ліки в помаранчевому кольорі,» – звернувся я до дівчини. «У нас таких немає!» – була суха відповідь. Заходжу в інтернет, вбиваю назва аптеки і заходжу на її сайт. Знаходжу ліки за назвою і бачу, що продаються вони в двох варіантах.

І другий варіант, дійсно, з помаранчевої упаковкою. Різняться дозуванням. Оформляю інтернет-замовлення, приходить СМС: «Ви зможете забрати замовлення в аптеці за такою-то адресою.» Диктую дівчині номер замовлення, та знехотя йде до холодильника і дістає потрібні препарати. Ось що це таке було? Озлобленість на людей? Небажання працювати? Неповага до старших? Або повна некомпетентність?

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *