Людоньки!!!! Крик ДУШІ!!! Через цих тварюк, моя сімя втратила ВСЕ!!! Поширте ці пики!!! Вони мають сісти на довго!!! Погляньте, що творять. ФОТО

Просимо максимально поширити, щоб мерзоти сіли на довго!!! Хто став їх жертвами терміново в поліцію

Bratikov Alexandr 

Весной моя семья потеряла все сбережения из-за этих «личностей». Кто узнает людей на фото или пострадал от их действий, прошу сообщить.

рупа громадян іншої держави скоювала грабежі відносно пенсіонерів

 

Киев Оперативный

Працівниками #ВКП Дніпровського управління поліції спільно із #УОС ГУНП у м.Києві в рамках одразу декількох кримінальних проваджень за ознаками правопорушення передбаченого частиною 5 статті 186 КК України («Грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою») затримано одразу цілу банду підступних громадян:

1. Ріта Павлівна, 1963 року народження. У Молдові затримувалася за крадіжки, грабежі та зберігання наркотиків.
2. Регіна Калістратівна, 1997 року народження.
3. Микола Іванович, 1995 року народження.
4. Марєк Юрійович, 1997 року народження.

Простими словами — вони проникали до квартир пенсіонерів під виглядом соціальних працівників, де вчиняли відкрите заволодіння коштів. Іноді, просто забирали, а іноді — «здійснювали обмін старих грошей на нові фантики».

«Працювали» досить давно і по території цілого міста, а може і області. Жінки проникали до квартир, а чоловіки в цей час слідкували за вулицею та під’їздом.

Пересувалися на різних автомобілях, в тому числі — на орендованих: #Volkswagen (#AI4016HC), #Mercedes (#JCQ266 Md), #Volkswagen (#AX1461EK) та #Toyota (#AX0602EM). Під час обшуку вищевказаних автомобілів було знайдено та вилучено грошові кошти та сувенірні кошти, які використовувалися злочинцями для обману потерпілих.

До слова, лише під час останнього нападу вони заволоділи 24000 грн (під час якого і були затримані «на гарячому»).
Всі учасники злочинного угруповування затриманим в порядку статті 208 КПК України. Вказане правопорушення підпадає під ознаки ч5 ст186 та передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від восьми до тринадцяти років із конфіскацією майна.

!ВАЖЛИВО! Якщо ви або ваші рідні (чи близькі) також постраждали від дій цих зловмисників, будь ласка, зверніться до Дніпровського УП.









Джерело:puer.org.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *