Максимальне поширення! Останнi події дуже тривожні. Ситуація загострюється, наші позиції з кожен вдень сепаратисти обстрілюють все сильніше і сильніше. У Києві новий борт з пораненими, підтримайте наших воїнів!

Люди, зробіть репост будь ласка, це дуже важливо! У Києві новий борт з пораненими, підтримайте наших воїнів! Ситуація загострюється, наші позиції з кожен вдень сепаратисти обстрілюють все сильніше і сильніше.

Загиблі і фактично щодня є поранені. У зв’язку з ВП, я не можу писати звідки борт і скільки чоловік, стр волонтерів мониторят ворожі ЗМІ і нам краще утриматися. Борт важкий. Тому, потрібно здати кров. На територрии Госпиталю » Центр крові» з 9-12, понеділок-четвер, адреса, Госпітальна 18, метро Печерськ. Далі. Щодня лiкарI роблять численні операції, мед персонал цілодобово доглядає за пораненими, в основному мед препаратами усі забезпечені.

По ліках потрібні два препарати дексалгин і кетанов в ампулах. Упаковка 200 Інші потреби, це соки, йогурти ( питні), ковбаса, сир, обов’язково кава розчинна, чай, солодке, фрукти. З одягу потрібні теплі куртки, спорт костюми, футболки, шапки. Попереджаю, що я відразу видалятиму сепаратиски налагоджених громадян зі зневагою і питаннями» навіщо вашим пораненим куртки». У кого є питання, сіли на метро і приїхали подивилися.

Ми 5 рік продовжуємо допомагати нашим воїнам і робимо все, щоб у них все було. Купуємо і забезпечуємо усім, чого доки бракує. З питань дзвоните по тіл 0673098899, я щодня знаходжуся в госпіталі, дзвоніть, пишіть і приїжджайте. Сьогодні так само передаю гроші на сітки для передової 4 тыс і потрібно зібрати посилку для бійців, багато кави і сигарети.

Такойж, ми допомогаемо коштами бiйцям, котрим потрiбна допомога на лiкування в iнших лiкарнях. Я пишу пости, для тих кому небайдужа наша країна і хто допомагає. Останнi події дуже тривожні. Тримаємося! Карта приват 4176 4900 0009 0459 Ветвицкая(Юсупова), це моя. АВТОР: Наталья Юсупова

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *