Найкраще оголошення щодо продажу авто! Я плакав!

Ось як потрібно продавати авто.

Пробіг 75 000 – 79 999 км, 2.4 МТ, бензин, седан, колір чорний.

Продаю свою Волгу! Купівля, прямо скажемо, сумнівна, проте і ціна – чисто символічна. 30 тисяч і крейсер ваш! Рік випуску 2005, стан суперечливий. Пробіг позначений на табло як 72000, але під цим варто розуміти 172000. А якщо зовсім чесно, то 272000. До сих пір не розумію, як вона змогла проїхати таку відстань…

Найголовніше, апарат на ходу! По місту жодних проблем (крім того, що без кондиціонера влітку виникає відчуття, ніби машина горить). Рве зі світлофора на рівні з іномарками (особливо з тими, які не підозрюють, що беруть участь в змаганні). По трасі теж «нормуль». Яку швидкість вам вдасться на ній розвинути, залежить тільки від вашого інстинкту самозбереження. Особисто я в ті рідкісні рази, коли розганяв її до 180, ловив себе на тому, що не моргаю, не ворушуся і практично не дихаю.

Біля лівих дверей є їржа, з якої стирчить поліетилен. Дуже допомагає шукати автомобіль на великих парковках і надає звірюці неповторної індивідуальності. По кузову – є деякі ділянки, які можна вважати нормальними.

Внутрішнє оздоблення салону виконане за чиєюсь незбагненною примхою з використанням лінолеуму. З цим доведеться жити. Глибоко у водійському кріслі є якась дуже гостра деталь, яка іноді боляче впивається в поперек. Я так і не розібрався, що це за деталь, чому вона там, і як таке взагалі може бути.

Є кнопка включення кондиціонера, це єдина деталь кондиціонера, яка дожила до наших днів. Також є бортовий комп’ютер, підозрюю що саме його штучний інтелект (а не ви) вирішує, коли машині завестися, а коли ні.

Піч – полум’я Саурона – працює взимку так, що мама не горюй. Але, на жаль, гаряче повітря затримується знизу, і влітку, коли піч вимкнена, якщо жати більше 110 по трасі в сандалях, то сильно обпікає пальці на правій нозі. Так що влітку на праву ногу краще одягати кросівок…

У машині останні півтора місяці не курив. А до цього курив, дуже багато. Але не більше, ніж попередній господар і його численні друзі – одночасно, всі разом, взимку, з щільно закритими вікнами. Стеля нехарактерно сірого кольору не дозволить цього приховати.

Дуже великий плюс – відсутніть глушника, видає рев, як з пекла! У зв’язку з чим від страху тікають навіть мужні байкери і тримаються від вас подалі, що в свою чергу забезпечує комфортну їзду.

Один з найважливіших плюсів цієї машини, це те, що її категорично не хочуть зупиняти патрульні поліцейські. І навіть коли ти проїжджаєш перед ними з непристебнутими ременями і вимкненим ближнім світлом – вони лише проводять тебе співчуваючим поглядом… У чому загадка, я так і не зрозумів. Так само її дуже бояться підрізати дорогі і не дуже іномарки…

У зв’язку із зазначеним вище, іноді відчуваєш себе як в президентському кортежі, поки гостра металева деталь в сидінні не спустить тебе знову з небес на землю.

Джерело:merezha.co

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *