Не Юля! Пророцтва починають збуватися, з’явилася ще одна кандидатка в Президенти України

Народний депутат від фракції БПП Ольга Богомолець заявила, що буде балотуватися в президенти України.

Про це вона заявила в ефірі ток-шоу «Український формат» на телеканалі NEWSONE заявила, що буде балотуватися в президенти України.

Вона зазначила, що відчуває, що справедливості, за яку люди боролися на Майдані, стало менше, а люди зараз не знають, за які гроші лікуватися і на що жити (відео можна подивитися тут ).

«Люди підходять до мене і кажуть, що треба щось робити. Скільки можна змінювати одні політичні еліти на інші? ..

У нашому суспільстві завжди будуть ті, які вірять і йдуть вперед напролом, ті, які виходили з дерев’яними щитами під кулі, і провокатори, які брешуть всім, що у нас нічого не вийде – це брехня. Не буває, щоб кожен був сам за себе.

Земля повинна належати тим, хто на ній працює, а не тим, у кого є гроші. Не слухайте провокаторів, вони завжди будуть вам погрожувати. Хочу сказати, що я, Ольга Богомолець, стану для вас справжнім Президентом – не тільки гарантом Конституції, а й гарантом справедливості.

Я буду жити разом з вами, ходити з вами по одній землі, і єдине, чого я хочу, – бачити посмішки на ваших обличчях і щоб ви одного разу сказали: «Як класно, що ми українці, яке у нас класне і могутню державу», – заявила Богомолець.

Депутат додала, що її рід протягом 600 років служив українському народові і що вона не хоче, щоб через 180 років українська земля належала не українцям.

Джерело: akcenty.com.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *