ПАСХАЛЬНИЙ НАСТРІЙ У ЗДО “ЗІРОЧКА” ДОЛИНСЬКОЇ ОБЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.

Незважаючи на те, що через карантин подвір’я дошкільного закладу вимушене бути у незвичній для нього тиші, окремі працівники ЗДО “Зірочка” Долинської ОТГ з власної ініціативи та з обов’язковим дотриманням карантинних обмежень і вимог долучилися до формування загального святкового настрою на великодні свята. Окрім упорядкування території та облаштування різноманітних дитячих споруд, серед яких є і індивідуальні, можна сказати ексклюзивні авторські проекти, працівники закладу власноруч виготовили та прикрасили унікальним пасхальним декором територію ЗДО “Зірочка”, таким чином засвідчуючи свою підтримку всім долинянам, серед яких є різні покоління вихованців цього закладу дошкільної освіти у стогоднішній відповідальний карантинний час святкування Пасхи.

Зі слів керівника ЗДО “Зірочки” Долинської ОТГ Галини Гуменюк, працівники закладу, перебуваючи у цій тимчасово вимушеній розлуці із своїми вихованцями та їх батьками, таким оригінальним способом засвідчують їм свою підтримку під час карантину та підготували святковий передвеликодній сюрприз у вигляді тематичного декорування подвір’я дитсадка. Окремо, Галина Гуменюк від імені адміністрації закладу висловила слова щирої вдячності талановитим, творчим та сумлінним працівникам закладу, які безпосередньо долучилися до формування святкового великоднього настрою серед вихованців, працівників та батьків ЗДО “Зірочка” Долинської ОТГ, а також усіх долинян та гостей нашого неповторного міста, які матимуть змогу милуватися прикрашеним подвір’я дитсадка.

У цей непростий час, давайте святкувати дома, а великодній настрій ми спробуємо вам усім забезпечити! – додали присутні працівники ЗДО “Зірочка” Долинської ОТГ та продовжили причепурювати територію свого закладу напередодні Великодня!

#ЗалишайсяВдома

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *