Побачите щось подібне — не чіпайте ні в якому разі! Повідомте співробітникам магазину і терміново тікайте !!!

Побачите щось подібне — не чіпайте ні в якому разі! Повідомте співробітникам магазину і тікайте !!!

Якщо ви є справжнім любителем бананів, то вам просто необхідно це знати! Виявляється, цей фрукт може виявитися для людини останнім плодом, яке він з’їсть … Є, так званий, бразильський банановий павук, який селиться на плоді. Комаха відкладає величезну кількість яєць і закріплюється все це павутиною. Де все це знаходиться? На жовтій шкірці!

Павуки дуже отруйні для людського організму, адже їх отрута в кілька разів сильніше, ніж отрута відомого павука Чорна вдова! Так що, варто перевіряти банани ВІД і ДО перед покупкою. Якщо на фруктах є підозріле чорна пляма (або біла кладка), то краще за все не брати цей продукт і як можна швидше повідомити про підозрілий фрукті співробітникам магазину повідомляє Алі-Баба

УВАГА!!! Відео, яке нижче по тексту може не сподобається юним глядачам, а також тим, хто не терпить будь-яку живність у якій більше чотирьох лапок!

Цей павук живе в бананах! Він дуже небезпечний для людини! Увага всім!

Знаєте, завжди краще бути впевненим на всі 100, що продукт нормальний. Особливо коли в ньому може ховатися смертельний павук! Брр, навіть писати про це неприємно. Загалом, будьте пильні, банановий павук — справа серйозна, від нього дійсно гинуть.

P.S. Діліться цим записом з друзями.

джерело: paragraff.in.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *