Поклади в жерстяну банку РУКАВ з курячим м’ясом. ЧЕРЕЗ ГОДИНУ ТИ ОТРИМАЄШ КОРОЛІВСЬКУ СТРАВУ!

е утрамбуйте.

Розігрійте духовку до 190 градусів. Готуйте близько 50 хвилин, все залежить від вашої духовки. Під банку можна підкласти тарілку.

Коли рулет буде готовий, дайте йому охолонути і відправте в холодильник на 12 годин.

Домашній делікатес готовий. Не бійтеся використовувати сухий желатин, м’ясо дасть сік в процесі приготування, желатин розчиниться, а потім застигне.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *