ПОШИРЮЙТЕ! «Не зупиняйтеся та стріляйте у відповідь»! Українські моряки йшли прямо у лапи агресора та не знали про це (АУДІОДОКАЗ)

Один з моряків встиг розповісти рідним про накази начальства

«Не зупиняйтеся та стріляйте у відповідь»: українські моряки йшли прямо у лапи агресора та не знали про це

Поранений в Керченській протоці моряк Андрій Артеменко розповів своїй дівчині про те, як їх інструктували перед виходом у море. Хоча їм заборонили повідомляти сім’ям подробиці операції.

Про це повідомляє Інформатор.

Близькі повідомили, що перед виходом у море українських моряків відібрали телефони і сховали їх у сейфи. Також їм дали наказ і заборонили близьким повідомляти будь-які подробиці плавання.

Рідним Артеменко стало відомо, що він перебував на судні «Бердянськ» лише з новин. За їх словами, моряків ВМС України відправили в море в п’ятницю, 23 листопада. Дещо він устиг розповісти своїй дівчині Марині.
«Якщо будуть відкривати вогонь і перекривати шлях – не зупиняйтеся і стріляти у відповідь», — згадує Артеменко слова керівництва.

Вже 25 листопада Росія відкрила вогонь по кораблях ВМС України. В результаті атаки поранено шість українських військових. За наявними даними в полон до росіян потрапило 23 українських моряків.

Раніше повідомлялося, що з’явилися подробиці про характер поранень, які отримали українські військові внаслідок вогневого контакту з російським катером «Смарагд».

Так, за інформацією джерел окупаційних властей Криму і російських спецслужб стало відомо, що з трьох постраждалих найбільш важкі травми у двох: одного з військових відірвало пальці на руці, ще одному сильно пошкодила ногу, осколки увійшли в стегно, в результаті чого сталася велика крововтрата.

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *