Поїзд з пасажирами зійшов з рейок, шляхи завалило землею: Відео трагедії виклали в мережу

Пасажирський поїзд зійшов з рейок через сильний зсув. Аварія не обійшлася без жертв

Трагедія сталася вранці у вівторок, 20 листопада. Поїзд з пасажирами зійшов з рейок через зсув, який став результатом сильних дощів. В результаті один із шляхів повністю завалило землею і камінням, що і завадило поїзду проїхати.

Відомо, що в вагонах перебувало в цілому близько 150 пасажирів. В результаті аварії одна людина загинула і понад 40 постраждали. Троє знаходяться у важкому стані.

Встроенное видео

324.cat

@324cat

Les imatges de com el tren ha quedat atrapat per una esllavissada a Vacarisses https://bit.ly/2A6obF0 

Аварія сталася в Іспанії, на північ від Барселони в районі муніципалітету Бакарісас. До місця події прибули швидкі і пожежні, які допомагали діставати пасажирів з постраждалих вагонів.

Відзначається, що в останні дні північ Іспанії страждав від сильних злив, які стали причиною потопів і зсувів.

Швидкісний поїзд слідував по туристичному маршруту. І раптом вагони один за іншим впали і перекинулися на бік.

Потяг прямував з населеного пункту Шулінь в Тайдун. Під час руху зійшли з рейок і перекинулися п’ять з восьми вагонів пасажирського поїзда.

На момент аварії в поїзді перебувало 366 пасажирів.

В результаті НП поранення і травми отримали 187 пасажирів. Жертвами трагедії стали 22 людини.

На опублікованому в мережі відео видно, як швидкісний поїзд мчить по рейках. І в один момент його просто кренить і склад влітає на перон. Поїзд трощить все навколо, а вагони складу завалюються на бік.

Влада острова направили понад 400 рятувальників, техніку і вертоліт на місце інциденту. Крім лікарів і пожежників, в ній були задіяні військовослужбовці.

Інженерний інспектор провінції вважає, що ймовірною причиною аварії поїзда могли бути технічні несправності, так як перед від’їздом склад пройшов весь необхідний моніторинг.

У соцмережах ж з’являються фотографії з поїзда, на яких видно, як понівечено салон, сидіння зім’яті або вирвані з місць, всюди розкидані багаж, особисті речі, уламки.

Джерело:bn24.biz.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *