«Прожили три роки, потім він їй зрадив з відомою українською співачкою»: стали відомі приголомшуючі таємниці про особисте життя Тіни Кароль

Стали відомі приголомшуючі подробиці про перше кохання Тіни Кароль.

Обранцем співачки був відомий актор Дмитро Тубольцев, вони прожили майже три роки. Тіна навіть хотіла заради кохання стати просто дружиною і забути про кар’єру співачки, передає Корупція.Стар

І ось що розповів сам актор:

«Розлучилися ми з Тіною перед «Новою хвилею», хоча потім ще зіздзвонювалися. За всі ці роки бачилися, може, пару разів, були раді, але не торкалися наших старих тем. Бачилися просто як люди, які знають один одного по роботі і поважають. Але зараз принципово не спілкуємося, нам обом це не треба. У неї був чоловік, він помер, є син — а я тут до чого? Вся ця історія тягнеться давно, пора поставити крапку, вистачить, що тепер у мене особисте життя не складається».

А от батько Тубольцева розкрив усі подробиці стосунків пари:

«У мене залишилися дуже теплі спогади про Таню. Прожили вони майже три роки. Всі чекали їхнього весілля, але вони не хотіли… Вірніше, Діма не хотів. «Не лізьте в наше життя», — говорив він.

На третьому році у них почалися проблеми… У театрі він захопився однією дівчиною, Таня це бачила. Вони посварилися за лаштунками якраз під час вистави — через те, що Діма не приділяв Тані уваги.

Лободою син теж у свій час захоплювався (до слова, в шоу-бізнесі вже давно ворожили: чому ж між співачками така неприязнь. — Авт.)… Та ким тільки Діма не захоплювався! Останньою крапкою в їх відносинах стало те, що Таня застала Діму з іншою жінкою — ще молодшою, ніж вона.

Розлучилися вони перед «Новою хвилею». Знаю, що Таня зустрічалася з Олександром Сєровим, який порадив їй потрапити на цей конкурс. А потім у неї з’явився продюсер Олег Чорний…

В їх розриві винен Діма. Він любив її, але потім у нього щось перегоріло. А Таня продовжувала його любити, поки не вийшла заміж. Її пісні «Вище хмар» і «Ноченька» були присвячені Дімі. Після Юрмали вона ще жила надіями…»

newsnet.name

Джерело: shodenno.com.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *