Путіну кіnець, він і не помітив як раптово втратив контроль над Кадировим…

Путіна дратують дії Кадирова , який ставить себе на один рівень із президентом Росії . Дії глави Чечні Рамзана Кадирова , який ставить себе на один рівень із президентом Росії Володимиром Путіним , є надпотужним ударом по вертикалі влади , яку російський диктатор вибудовував жоден рік .

Сьогодні Кадиров має , власне , своєї армією , яка підпорядковується федеральному центру . Про це заявив військовий експерт Олег Жданов у ефірі телеканалу ” Україна 24 ” . За словами аналітика , поведінка Кадирова дратує Путіна , тому останнім часом російський президент намагався дистанціюватися від голови Чечні . ” Кадиров позиціонує себе впевнено та на дуже високому рівні ” , – додав співрозмовник .

Чисельність чеченських підрозділів Росгвардії , які за фактом підпорядковуються Кадирову , а чи не федеральному керівництву , становить 30 тисяч жителів . У Росії за слова “ кадировці ” чиновники починають непритомніти , але в Україні цей ефект не працює , оскільки бойовики Кадирова вже встигли показати свою небоєздатність на полі бою , вони вміють воювати хіба що в ” Тік Ток ” , зазначив аналітик .

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *