“Революцію роблять не романтики”: Данилко зробив приголомшливу заяву про Майдан. “Ось це страшно”

Український співак Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка згадав про події Євромайдану.

 

Зокрема, згадуючи про події Євромайдану, артист заявив, що, на його думку, під час Революції ідності гинули романтики, а ініціювали її “розважливі люди”.

Про це він розповів в інтерв’ю для телеканалу “1 +1”.

Артист також зізнався, що після подій в 2014 році його життя повністю змінилося. Він для себе зрозумів, що все направлено проти “простих людей” і порахував безглуздим далі виступати в образі Вєрки Сердючки.

“Революція – це завжди потрясіння … У мене життя змінилося в 2014 році, коли перше вбивство сталося. Я тоді вважав безглуздим для себе виступати в образі Сердючки. Я на фізичному рівні це відчув, мені не хотілося цього робити. Я скасував всі афішні концерти, які планувалися “, – згадав артист.

Крім того, Данилко заявив, що всі події Євромайдану були спрямовані проти простих людей. У той час, коли на ньому наживалися розважливі люди.

“Я дуже переживав і розумів, що все направлено проти простих людей. А я завжди був за простих людей, тому що я – проста людина. Революцію роблять не романтики, а розважливі люди, які переслідують свої цілі. Так і було на Майдані. А беруть участь і гинуть романтики. Ось це страшно “, – висловився Данилко.

Джерело:korupciya.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *