СБУ провели блискавuчну операцію. Ви тільки подивіться кого пов’язали…

Співробітники правоохоронних органів у Вінницькій області затримали бойовика так званої Донецької народної республіки («ДНР»), який катував українських полонених.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України (СБУ).

Так, встановлено, що уродженець Вінницької області, який раніше працював в органах Міністерства внутрішніх справ, в 2014 році приєднався до незаконних збройних формувань. Перебуваючи в складі так званої 5-ї окремої мотострілкової бригади, він брав участь в бойових діях проти сил антитерористичної операції в районі Донецького аеропорту.

Крім того, зловмисник притягувався до нагляду за військовополоненими і знущався над ними. Згодом бойовик вирішив покинути ряди ОЗУ. За оперативною інформацією, колишній учасник незаконних збройних формувань періодично їздив в РФ з метою отримання громадянства країни-агресора.

«Співробітники СБУ затримали зловмисника в одному з селищ Вінницької області, де він переховувався від правоохоронних органів», – сказано в повідомленні.

В рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 3 ст. 258, ч. 2 ст. 437, ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають невідкладні слідчі дії.

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *