Щойно впав літак з росіянамu, багато жертв: подробuці жахлuвої авіакатастрофu в столuці…

Літак Ан-26 зазнав аварії під час посадки
За попередніми даними, жертвами авіакатастрофи стали шість чоловік – п’ять членів екіпажу та один пасажир. Про це повідомило агентство «Франс Прес».

Як стало відомо в п’ятницю, 21 грудня, вантажний літак Ан-26 авіакомпанії Gomair зазнав аварії в Демократичній Республіці Конго. У посольстві Росії заявили, що літаком керував, імовірно, російський екіпаж.

Відомо, що літак був зафрахтований виборчою комісією Конго для доставки виборчих матеріалів у місто Чікапа.

Офіційна представниця виборчкому розповіла, що літак розбився після заходу на посадку недалеко від аеропорту столиці Конго Кіншасси.

Спочатку повідомлялося, що на борту літака знаходилися п’ять членів екіпажу та один пасажир, проте пізніше в посольстві РФ в ДР Конго повідомили, що всього на борту перебувало 23 людини, серед них три пілоти з Росії. При цьому поки підтверджена інформація лише про 6 загиблих.

«В даний час ведуться пошуково-рятувальні роботи. Місце аварії літака невідомо. Поки не відомі імена і долі пілотів наших», – повідомив посол в ДР Конго Олексій Сентебов.

Причиною катастрофи називають погані погодні умови.

Раніше стали відомі нові подробиці катастрофи літака в американській Атланті. За останніми даними місцевої поліції – кількість жертв зростає – повідомляється, що загинули не троє, а четверо людей під час аварії «легкого» літака.

Також рятувальники додали, що пілотові вдалося мінімізувати втрати для населення – він максимально повів падаючий літак від житлових будинків.

Нагадаємо, літак впав на футбольне поле. В результаті події загинули три людини. Надзвичайна подія сталася в американській Атланті.

За даними управління цивільної авіації, аварія сталася відразу після вильоту легкомоторного літака з аеропорту в окрузі Фултон. Він прямував в Мемфіс.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *