Скрипін: «Пакуймо речі, прасуймо шкарпетки та носові хусточки і шуруємо на свій курський вокзал горада Масква!»

Номінація “золотая балалайка“, безумовно, буде продовжено. Але зараз про інше. Не усіх запишеш.

Не усіх інвентаризуєш. Не на кожного начепиш штрих-код. Але. Питання. Нахіба ви усі сюди лізете? Що ви тут забули? Ваших праотців мало топили у Черемоші – Пруті і навіть у Ворсклі? Чому ви поводитеся як таргани? Хто вас сюди покликав? Що корисного ви хочете зробити для моєї країни? Чому ви тут живете й качаєте права? Це я про тих, хто має паспорт РФ.

Повідомляє puer.org.ua

Їх тут добіса. Я не хочу їх бачити. Тут. Ні в якій якості. В гості приїджайте, коли війна скінчиться.

Усі ці Вані Яковини, усі ці Матвєї Ганапольські, усі ці Євгєнії Кісєльови, Алєксєї Сємьонови, Алєксєї Суханови і так далі. І навіть Аркадії Бабченки. І навіть “х@хли”, які на підсосі у них. Можна одне прохання? Одне однісіньке! Уй@бутйте! На х@й уй@буйте! Дуже прошу позбавити нас своєї присутності. Не-гай-но!

Вона не несе ні цінності, ні здобутків.

Ви далі користуєтеся зручністю країни, толерацією вас, але у вас в голові, сука, суцільний Кремль. Ви мені розказуєте, чим живе РФ. І не лише мені. Усім.

Чесно? Мені пох@й як сконають мої далекі родичі в Ніжнєм Таґілє. Тим більше, там виробляють усю зброю, яка їде на Донбас. Чому я не працюю на Чувашия-ТВ? Або на Молдова-ТВ? Чому мене нічого ніде не гребе, що відбуваєтбься десь. А вас, тіпа, гребе, що відбувається тут? От чого ви п@здите?

Пакуймо речі, прасуймо шкарпетки та носові хусточки і уй@буєм на свій курський вокзал горада Масква. Поки не припинили залізничне сполучення. Нереально заїбали своєю дбайливою присутністю та фальшивою небайдужістю.

Roman Skrypin

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *