Сьогднішня заява очільника кремля приголомшила весь світ: Путін зізнався в анексії Криму (відео)

Президент Росії Володимир Путіна підтвердив анексію українського півострова Крим в 2014 році. Про це Путін повідомив, 18 грудня, на зустрічі в Ярославлі (РФ) з діячами культури Росії, передає видання “Бізнес.Медіа” з посиланням на “Комерсант”.

Під час спільної зустрічі Президента РФ і ректор театрального інституту Сергій Куценко, ректор ВНЗ повідомив, що створення театральних груп його навчального закладу початок ще з часу окупації Криму і Севастополя.

«Ми починали з Севастополя дуже давно. Ми це робимо вже дуже багато років! Зараз у нас 14 таких цільових груп для театрів малих міст Росії. Тобто вони там працюють і приїжджають до нас на навчання, і педагоги їздять до них. Хіба це не говорить про те, що провінція жадає кадрів? »- заявив ректор Куценко.
Володимир Путін вирішив уточнити конкретний час почав дії таких театральних груп. У відповідь ректор заявив що – «ще при Україну».
На що Путіна зізнався у факті окупації українського півострова Крим в України.
«Ось коріння анексії хто закладав», – заявив Володимир Путін.
Таким чином Президент Росії вперше визнав факт порушення міжнародного права і анексії частини території України.

Нагадаємо, що Президент Росії Володимир Путін вперше прокоментував ігнорування телефонних дзвінків від президента України Петра Порошенка, оскільки не планує брати участь в його виборчій кампанії.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *