Тepміново! Пошук свідків та родичів! У ДТП загuнув невідомий мужчина. Може його хтось знає

Співробітники поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди в Мелітопольському районі, Запорізької області особи загиблого внаслідок ДТП пішохода та розшукують свідків цієї події. 9 грудня близько 23 години приблизно на 426 кілометрі автодороги Харків-Сімферополь неподалік села Кирпичне у Мелітопольському районі водій автомобіля «ВАЗ-21093», чоловік 1991 року народження, скоїв наїзд на пішохода, який знаходився на смузі руху автомобіля.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Поліцейські Мелітопольського районного управління поліції встановлюють особу загиблого чоловіка, якому на вигляд 50-60 років. Він був одягнений у куртку кольору хакі, джинсові штани синього кольору, документів при собі не мав.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування, яке встановить усі деталі ДТП.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються зазначеної події, мають інформацію про особу загиблого з проханням відгукнутися та звернутися за телефонами: (0619) 44-80-02, 42-66-61, 097 584 чергова частина), 0676138315 (слідчий) або «102».

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *