Термінова новина! Щойно! По Медведчуку прийнято довгоочікуване рішення

Медведчука вивели з перемовин в Мінську! Він більше не представляє інтереси України!
Я сподіваюсь, що по ньому почнуть працювати правоохоронні органи, та ми зможемо посадити його!

Ми не повинні дозволити кремлівській агентурі впливати на суспільно політичну думку, процвітати та заробляти гроші в Україні!

Semen Kabakaev

Нагадаемо, Геращенко розповіла, що прізвище Медведчука вперше прозвучало під час телефонних переговорів в липні 2014-го між Ангелою Меркель і Порошенком. Віктор Медведчук у Тристоронній робочій групі у Мінську, ймовірно, з’явився з подачі його кума, президента Росії Володимира Путіна.

Про це в інтерв’ю «Українській правді» розповіла перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко. «Прізвище Медведчука вперше прозвучало під час телефонних переговорів в липні 2014-го між Ангелою Меркель і Порошенком.

Вона назвала це прізвище як того, хто, на її думку, міг би про щось говорити з Путіним. Очевидно, що вона це зробила з подачі Путіна», — сказала вона.

Геращенко відзначила, що Медведчук у групі потрібен, попри те, що президент Петро Порошенко має прямий контакт з Путіним. «Телефонний контакт з Путіним президент України заради звільнення заручників має, але ми маємо і «результати» слова Путіна», — сказала віце-спікер.

Джерело: bn24.biz.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *