“Ти була моєю найбільшою мрією. Дякую за наших дітей”: п0мерла невістка Геннадія Кернеса

Дружина депутата обласної ради та старшого сина колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса – Кирила Кернеса, Яна померла після тривалої хвороби. Жінка не змогла впоратися з недугою і її серце перестало битися.

Про це OBOZREVATEL стало відомо зі своїх джерел. За непідтвердженою інформацією причиною смерті стали інсульт та онкологія.

Відомо, що Яна Кернеса вела приватну нотаріальну практику. У Кирила Кернеса та Яни двоє дітей – дочка Кіра та син Лука.

Кирило Кернес висловив свій біль від втрати у Facebook .

“Ти була моєю найбільшою мрією і гарячою любов’ю… Я завжди пам’ятатиму нашу першу зустріч. Твоя посмішка, тепло твоїх очей продовжуватимуться в наших дітях, надаючи мені сили йти далі. “, – такими словами попрощався із дружиною син Кернеса.

Зазначимо, що у декларації Кирила Кернеса, яку він подавав у 2021 році як депутат облради від імені блоку “Успішний Харків”, вказується, що у його власності знаходяться дві квартири та нежитлові приміщення у Харкові, у дружини Яни – три квартири, також у Харків.

У декларації Кирило Кернес зазначив, що є власником двох автомобілів: ВАЗ 21104 2006 року випуску та ГАЗ М20 1957 року випуску, а його дружина Яна Кернес володіє Porsche 911 – 2003 року випуску та Mercedes-Benz GLS 350d – 2003 року випуску.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *