“Це чекає на українців в 2019 році…” – Сенсаційна заява прем’єра Гройсмана. Новина, яку не очікували почути від прем’єра!

 “Більше роботи для українців, високі зарплати і справедливі пенсії”, – Гройсман заявив, що Держбюджет-2019 збалансований і абсолютно реальний.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що проект Держбюджету-2019 збалансований і абсолютно реальний.

Як інформує Цензор.НЕТ , про це глава уряду написав на своїй сторінці в Facebook .

“Проект Держбюджету-2019 збалансований і абсолютно реальний. У нього ми заклали основи для економічного зростання. А це значить, більше роботи для українців, високі зарплати і справедливі пенсії”, – написав він.Гройсман зазначив, що Кабмін також продовжить всі системні зміни в країні, які були розпочаті раніше, а саме:

– Посилення безпеки і обороноздатності. Будемо модернізувати військову техніку та розробляти нові зразки, підвищувати зарплату військовослужбовцям.

– Будівництво та ремонт доріг. Це один з найбільших пріоритетів.

“Я вже не раз говорив, що українці їздитимуть за новими, якісними дорогами”, – зазначив він.

– Реформа медицини.

“Міняємо первинну ланку і переходимо до реформування служби швидкої допомоги. Також заклали гроші на безкоштовну діагностику для українців за направленням лікаря”, – написав Гройсман.

– Реформа освіти. Продовжуємо міняти філософію навчання, щоб дитина в школі розвивав свої кращі якості, відчував себе комфортно і отримувала сучасна освіта. Оснащуємо шкільне простір якісної зручними меблями, новими дидактичними матеріалами. Наступний крок – реформування професійно-технічної освіти.

– Реформа децентралізації. Місцева влада отримає додаткові гроші в свої бюджети. Щоб на місцях було більше можливостей змінювати інфраструктуру, реалізовувати соціальні проекти і міняти якість життя людей.

Більше роботи для українців, високі зарплати і справедливі пенсії, - Гройсман заявив, що Держбюджет-2019 збалансований і абсолютно реальний 01

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *