Це потрясіння… ”В страшних муках …” Сьогодні сумна звістка приголомшила… П0мер Відомий актор, зірка серіалу “Вороніни”. Шанувальники в розпачі…

Борис Клюєв помер після тривалої боротьби з важкою хворобою. Сумну новину повідомили співробітники Малого театру, де протягом багатьох років працював артист.

 

Те, чого так боялися шанувальники сталося: актор Борис Клюєв не зміг перемогти небезпечну недугу, з якою він боровся протягом останніх років. Сьогодні артист помер. Сумну новину вже підтвердили колеги зірки, для яких смерть Клюєва стала потрясінням.

Друзі та родичі до останнього вірили, що актор зможе впоратися з хворобою.

Тривожні новини про стан Клюєва в останні місяці з’являлися постійно. Сам же артист стверджував, що хвилюватися за нього не варто: він продовжував працювати, оскільки завжди вважав, що не зможе прожити без улюбленої професії.

Як повідомили в Малому театрі, інформація про час прощання і похорон буде оголошена пізніше.

За роки кар’єри артист зіграв у десятках вистав і кінофільмів. Кільком поколінням радянських глядачів Клюєв відомий за роллю Графа Рошфора в фільмі “Д’Артаньян і три мушкетери” і Майкрофта Холмса, брата Шерлока Холмса. В останні роки полюбився телеглядачам роллю в серіалі “Вороніни”.

джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *