Це ШАХ і МАТ: В кремлі готуються до наймасштабнішого потрясіння за всю історію РФ. Європарламент анонсував катастрофічні для росії події

Європарламент хоче призупинити Угоду про партнерство та співробітництво з Росією, яка вже відкрито атакує Україну. Про плани обмежити співпрацю з Москвою йдеться в новій доповіді ЄП з приводу Росії, передає “Діалог.UA“.

У новій доповіді  Європарламенту , оприлюдненій 30 листопада, говориться про необхідність переформатувати відносини з РФ. Серед іншого там пропонується скасувати Угоду про партнерство та співробітництво від 1998 року, а замість нього “точково” взаємодіяти з Москвою за деякими  з необхідних питань. Це, на думку європарламентарів, допоможе гарантувати “безпеку і мирний європейський порядок”.

Окремо в документі згадується скандальний проект газопроводу з РФ до Європи ” Північний потік – 2 “. Відзначається його небезпека для енергетичної безпеки Європи. “Північний потік – 2” підвищує залежність ЄС від російського газу і загрожує єдиному енергоринку ЄС “, – попередили автори доповіді.

Не забули вони і про  санкції проти Росії. Відзначається, що країни ЄС “повинні бути готові” до введення нових обмежувальних заходів, в тому числі персональних, в зв’язку з продовженням Кремлем деструктивного агресивного зовнішньополітичного курсу.

Окремо згадується про необхідність підтримки Євросоюзом “Акта Магнітського” – пакету санкцій проти влади РФ, замішаних в порушеннях прав людини.

Джерело:bn24.biz.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *