“Це вже занадто”: у мережі розгорівся скaндaл через завдання в робочому зошиті для учнів 2 класу. Фото

У мережі розгорівся скандал через завдання в робочому зошиті для учнів другого класу з предмету “Я досліджую світ”, в якому в один ряд поставили Тараса Шевченка, Лесю Українку, Надю Дорофєєву і Монатіка.

Відповідне фото опублікували у Facebook-групі “Баба і кіт”. Так, у завданні школярам пропонують назвати всіх відомих українців на зображенні і розповісти, що про них відомо.

Користувачі соцмережі негативно відреагували на вправу. Вона заявили, що таке порівняння призведе до того, що діти перестануть цікавитися видатними письменниками. Деякі навіть відзначали, що не знають Дорофєєву та Монатіка, тому краще було б розповісти школярам про артистів, які загинули за Україну.

“Ставити в один ряд із Шевченком і Лесею Українкою цих так званих “співаків” – це вже занадто”, “Абсурд зашкалює”, “Такі “вправи” – це прихована реклама і маніпуляції”, – написали в коментарях.

За матеріалами з сайту obozrevatel.com

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Пряма мова
Від редакції. Будь ласка не ображайте один одного у коментарях. Вам, що не вистачає реального негативу? Різні точки зору це нормально. Шановні усвідомлюйте відповідальність, за поширення інформації, простими словами, не пишіть про те, чого немає.

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Правда завжди десь посередині. Інформація не підтверджена документами є лише думкою конкретної людини, яку ви можете поділяти або ні.

Все добре залежить від кожного ! Творимо добро прямо зараз разом з Вами ! Дякуємо за увагу !

Джерело:salo.co.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *