У Києві літній чоловік просить грошей на оплату комуналки, фото: «Пенсія менша, ніж рахунки»

У столиці літній чоловік ходить на вулиці з табличкою і пакетом для грошей — побачили його в Шевченківському районі Києва вранці 6 грудня.

Про це повідомляє Сегодня. За словами очевидців, пенсіонер причепив на спину і груди таблички з написами «Допоможіть виплатити комуналку». У такому вигляді чоловік ходив Старовокзальною вулицею.

Не дивно, що чоловік просив грошей на комуналкфу, адже пенсійні виплати від держави іноді менші, ніж рахунки за комуналку.

Тому в Україні чимала кількість жителів столиці незадоволені розміром пенсійних виплат і скаржаться на те, що їм ледь вистачає цих грошей на оплату комуналки і нормальне життя. Їм доводиться віддавати кілька тисяч тільки за комуналку, а на інші витрати залишається гривень 500 в кращому випадку. В такому випадку пенсіонерам доводиться дуже туго.

Відео дня:

Варто зазначити, що після підвищення прожиткового мінімуму зросла мінімальна пенсія з 1854 до 1934 гривень. Незначно підвищили і надбавку за стаж понаднорми – на смішні гроші – від 80 копійок до 19,34 грн за кожен рік.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *