У Росії заговорили про новий етап переговорів РФ та України: Кулеба відповів

У Москві заявили, що їхня делегація вже виїхала до місця зустрічі з українськими переговорниками. Наступний етап переговорів між Україною та Росією про припинення війни має відбутися увечері 2 березня. При цьому в українському МЗС заявили, що Київ не збирається приймати будь-які кремлівські ультиматуми.

Про нібито черговий раунд переговорів написав російський Інтерфакс, посилаючись на інформоване джерело. Те заявило, мовляв, українська сторона не дала ствердної відповіді про готовність до діалогу.

Зазначалося, що сьогодні розмова є малоймовірною. Оскільки з урахуванням логістики українській стороні “потрібний додатковий час, щоб прибути до Білорусі”.

За словами того ж джерела, найбільш реалістичні терміни – ближче до п’ятниці, “за умови позитивної відповіді української сторони сьогодні-завтра”.

Водночас у Кремлі заявили, що російська делегація ввечері 2 березня чекатиме на українських переговорників.

Зі свого боку міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на брифінгу заявив, що наразі невідомо, коли відбудеться новий діалог із РФ.

“Зараз ми готові до переговорів, але ми в жодному разі не готові до прийняття будь-яких російських ультиматумів. Коли відбудуться нові переговори – наразі не відомо”, – цитує його “Європейська правда”.

Джерело:news.obozrevatel.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *