У це важко повірити! Через волосся дитина ледь не втратuла пальці: мати nопередила всіх батьків про небезnеку…

В сім’ї Аптон ледь не сталася страшна трагедія через безглузду випадковість. Пальці дитини перебували під загрозою ампутації. Про це повідомляє Clutch.

Так мати двох дітей, 26-річна Алекс Аптон, поділилася своєю приголомшливою історією, щоб попередити інших мам про загрозу. Її дитині ледь не ампутували пальці на ногах через волосся мами.

Одного разу Алекс прокинулася серед ночі від крику Езри, її двомісячного сина. Вона спробувала погодувати його, але дитина відмовився від молока. Заколисування і погладжування теж не допомогли вгамувати плач малюка. Тоді мати вирішила поміняти йому памперс.

Тоді вона побачила, що чотири пальці на нозі дитини щільно обвиті пасмом її волосся. Волосся не дозволяли крові нормально циркулювати по тілу, що і стало причиною занепокоєння Езри. Один палець був дуже опухлим і червоним, тому Алекс сильно злякалася.

Волосся настільки сильно передавило пальці, що їх неможливо було підчепити. Жінка ледь “звільнила” три пальці, але четвертий все ще був сильно стиснутий.

Алекс хотіла вже викликати швидку допомогу, але в підсумку змогла сама підчепити і зрізати волосся. Вона відразу повезла дитину в лікарню, де оглянули і обробили рану.

В клініці пальці малюка обробили антибактеріальним кремом. Зараз дитина добре себе почуває і з його пальцями все в порядку.

Лікарі сказали, що кров не могла нормально циркулювати близько 12 годин! Ще б трохи і зберегти пальці б не вдалося.

Тепер Алекс розповідає всім про те, що трапилося і радить батькам бути обережними і завжди переконуватися, що на одязі дитини немає батьківського волосся.

Причому, за словами медиків, “синдрому волосяного джгута” може з’явитися не від волосся, але і, наприклад, від ниток одягу або постільної білизни малюка.

Ретельно перевіряйте внутрішню сторону шкарпеток, боді, повзунків або штанців, перш ніж надіти їх на дитину, адже туди може потрапити волосся.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *