УВАГА ВСІМ! Є на жаль новина для українців, яка не дуже радує! Читати УСІМ і поширювати НЕГАЙНО!!!

Турчинов наказав готуватись до мобілізації

В Україні пройде мобілізація. Як з’ясували журналісти « Фрази », наказ про це віддав глава РНБО Олександр Турчинов.

Як повідомляє « Інтерфакс-Україна », за його словами, РНБО дав доручення Міністерству оборони і Генштабу ЗСУ «передбачити заходи часткову мобілізацію та уточнити Мобілізаційний план резервістів».

Відзначається, про це йдеться в рішенні РНБО від 26 листопада 2018 року «Про надзвичайні заходи щодо забезпечення державного суверенітету і незалежності України та введення воєнного стану в Україні». Їх своїм указом ввів президент Петро Порошенко.

Повідомляється: «Міністерству оборони України, Генеральному штабу Збройних сил України невідкладно в установленому порядку уточнити Мобілізаційний план Збройних сил України, зокрема обсяги призову резервістів оперативного резерву першої черги».

Також повідомляється, що «Генеральному штабу ЗСУ доручається невідкладно подати президенту пропозиції про введення в дію документів з питань застосування Збройних сил та інших військових формувань», Відзначається, що «Генштаб повинен невідкладно передбачити заходи часткову мобілізацію, організувати і провести навчальні збори з резервістами оперативного резерву в необхідних обсягах ».

Відзначається, що також РНБО доручив Генштабу внести на розгляд пропозиції щодо залучення інших військових формувань та правоохоронних органів до здійснення заходів правового режиму воєнного стану.

Джерело: bbcccnn.org

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *