В Росії відразу після пуску впала і підірвалась ракета “С-300” : відео потужного вибуху вразило соцмережі

В Росії на ракетному полігоні Капустін Яр снаряд ракетного комплексу “С-300” впав відразу після запуску в незапланований місці, після чого стався потужний вибух і пожежа. Відео було опубліковано в  Інтернеті  очевидцями, які зняли падіння ракети на камеру свого мобільного телефону повідомляє “Діалог”

Кадри швидко поширюються по соціальним мережам, однак офіційна заява російська влада не робили. На опублікованих кадрах видно, як відразу після запуску ракета змінює траєкторію і лягає на незапланований курс, після чого спрямовується в бік землі.

У місці приземлення снаряда відбувається великий вибух і пожежа, заграва якого видно за кілька кілометрів. Відео “підірвало” соціальні мережі, де користувачі відкрито знущаються над росіянами. “Руко ** ПВЯ.

На Росії шляхом експериментальних спостережень в черговий раз переконалися, що ракети, вони важче повітря. Чергова російська ракета впала на голову випробувачам. Але зате як красиво впала! Китайських феєрверк і поруч не стояв!” – коментують відео соцмережі.

 

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *